HANS JETHS FOTOGRAFIE

Zines & Kaarten . Heldinnen dragen hun tas zelf 

Titel: Heldinnen dragen hun tas zelf.

6 prentkaarten in een verzameldoos, uit de collectie Wisselverwanten

Jaar: april 2021Dubbelgevouwen prentkaarten, met afbeeldingen van gefantaseerde heldinnen, gedrukt op 350 grams wit natuurkarton. Formaat: 13 x 13 cm. De binnenkant is beschrijfbaar.

Serie van 6 kaarten, geleverd in een luxe verzameldoos met een wikkel. Formaat van de doos: 15x15 cm. Bijgesloten een booklet met 6 vertellingen over de heldinnen van de kaarten.

DOOS UITVERKOCHT

De kaarten zijn los verkrijgbaar € 3,- p/stuk.

Fne-art prints 40x40 cm

  • Atie’s wijze
  • Heidie erfde een berghut
  • Riet’s stem
  • Bewaar je grappen zelf
  • Klare taal verpakt in een klein verhaal
  • Wanneer Jo aanwezig was


Heldinnen dragen hun tas zelf | Prentkaarten

Die tijd schreven zij aan de zijkant van een knopendoos, onderaan een vest, achter op een haardkleed, op hun handtas of op iets van een ander dat je zelf niet kon dragen, omdat het te groot was, of te zwaar vanbinnen.


Die vrouwen gingen mee op reis en deden dan gelegenheden aan, om voor te dragen tijdens een high-tea voor sjieke dames, voor vrijwillige spijbelaars of voor dienstweigerende soldaten. 


Die heldinnen werden en voorlazen uit de wanten waarvan ze wisten, zonder ook maar iets uit hun duimen te zuigen, ermee te liften langs stoffige wegen, zonder naar een bekende weg te vragen.


Wie hun tas nu leest, van binnen en van buiten, volgt hun daden, schrijft ze in verzen om zich heen - brieven en sonnetten voor elkaar en voor zichzelf - om hun namen nooit meer te vergeten.


1.

3.

5.

2.

4.

6.

Hans Jeths Fotografie

Copyright© Jeths Productions, all images + stories 2012-2023 

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

Deze website maakt gebruik van cookies om de site te verbeteren en om gedrag te volgen binnen en mogelijk buiten de site. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie.

OK